Renovatie 308 woningen Rapenland

In één jaar zijn 308 woningen volledig opgeknapt, middels een complete renovatie aan de buiten- en binnenzijde. Aan de buitenzijde van de woningen is het metselwerk gestraald en opnieuw gevoegd. Tevens zijn er nieuwe kozijnen, nieuwe dakplaten en dakpannen geplaatst. Om het wooncomfort te optimaliseren zijn de muren nageïsoleerd en de daken geïsoleerd. Aan de binnenzijde van de woningen zijn er nieuwe badkamers, toiletten en keukens geplaatst. Installaties zijn vernieuwd, zo zijn er nieuwe meterkasten geïnstalleerd en asbest leidingen verwijderd. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd in bewoonde staat en in goed overleg met de bewoners en wooncorporatie.

Renovatie 308 woningen Rapenland Renovatie 308 woningen Rapenland Renovatie 308 woningen Rapenland

Groot onderhoud appartementencomplex Buitenhaven

Aan het appartementencomplex is groot onderhoud uitgevoerd aan de buiten- en binnenzijde. Aan de buitenzijde zijn de kozijnen en gevelelementen vervangen. Inpandig zijn asbesthoudende materialen in de woningen verwijderd en zijn er nieuwe badkamers, keukens en toiletten aangebracht. Installatietechnisch is in elke woning de mechanische ventilatie en boiler volledig vervangen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in bewoonde staat en in goed overleg met de bewoners. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners zo weinig mogelijk overlast ervaren tijdens de werkzaamheden.

Groot onderhoud appartementencomplex Buitenhaven Groot onderhoud appartementencomplex Buitenhaven Groot onderhoud appartementencomplex Buitenhaven

Referenties

Onderhoud

Onderhoud

Reparatieverzoeken, huurdersonderhoud, mutatieonderhoud

Jansen Huybregts is een aannemersbedrijf specifiek gericht op onderhoud en renovatie. Voor woningbouwcorporaties en institutionele beleggers voeren wij reeds vele jaren onderhoud uit in het breedste zin van het woord. Reparatieverzoeken, huurdersonderhoud, 24 uur servicedienst en mutatieonderhoud.

Bekijk deze referentie
Renovatie

Renovatie

Renovatie Philipsdorp te Eindhoven

Renovatie, klein- en grootschalig, is een ingrijpende kwestie. Ingrijpend voor de opdrachtgever, eigenaar en aannemer, maar eerst en vooral ingrijpend voor de betrokken bewoners en de buurt. Jansen Huybregts is erop gericht om die ingrepen zoveel mogelijk te beperken.

Bekijk deze referentie