Een tevreden huurder, een tevreden eigenaar. Dat is onze filosofie.

Renovatie 308 woningen Rapenland

In één jaar zijn 308 woningen volledig opgeknapt, middels een complete renovatie aan de buiten- en binnenzijde. Aan de buitenzijde van de woningen is het metselwerk gestraald en opnieuw gevoegd. Tevens zijn er nieuwe kozijnen, nieuwe dakplaten en dakpannen geplaatst. Om het wooncomfort te optimaliseren zijn de muren nageïsoleerd en de daken geïsoleerd. Aan de binnenzijde van de woningen zijn er nieuwe badkamers, toiletten en keukens geplaatst. Installaties zijn vernieuwd, zo zijn er nieuwe meterkasten geïnstalleerd en asbest leidingen verwijderd. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd in bewoonde staat en in goed overleg met de bewoners en wooncorporatie.

Renovatie 308 woningen Rapenland Renovatie 308 woningen Rapenland Renovatie 308 woningen Rapenland

Groot onderhoud appartementencomplex Buitenhaven

Aan het appartementencomplex is groot onderhoud uitgevoerd aan de buiten- en binnenzijde. Aan de buitenzijde zijn de kozijnen en gevelelementen vervangen. Inpandig zijn asbesthoudende materialen in de woningen verwijderd en zijn er nieuwe badkamers, keukens en toiletten aangebracht. Installatietechnisch is in elke woning de mechanische ventilatie en boiler volledig vervangen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd in bewoonde staat en in goed overleg met de bewoners. Wij vinden het belangrijk dat de bewoners zo weinig mogelijk overlast ervaren tijdens de werkzaamheden.

Groot onderhoud appartementencomplex Buitenhaven Groot onderhoud appartementencomplex Buitenhaven Groot onderhoud appartementencomplex Buitenhaven