Jansen Huybregts is een aannemersbedrijf  specifiek gericht op onderhoud en renovatie. Voor woningbouwcorporaties en institutionele beleggers voeren wij reeds vele jaren onderhoud uit in het breedste zin van het woord. Reparatieverzoeken,  huurdersonderhoud, 24 uur servicedienst en mutatieonderhoud.

Onderhoud in beeld

Wij zijn een landelijk georganiseerd bedrijf, hierdoor hebben wij onze concepten landelijk als regionaal duidelijk neergezet. Daarbij is techniek vanzelfsprekend zeer belangrijk, daarnaast is de huurder over het totale proces een cruciale factor. Omdat onderhoud en renovatie onze Core Business is , moge het voor zich spreken dat wij dit anders interpreteren als de meeste aannemers. Voor Jansen Huybregts is onderhoud en renovatie een complete vorm van dienstverlening. Bij Jansen Huybregts werken we daartoe allemaal aan dezelfde doelen, namelijk: - leveren van kwaliteit voor de totale dienstverlening - afspraak is afspraak. Onze filosofie is dat als de huurder tevreden is, de eigenaar dit ook is. Naast vakbekwame medewerkers op bouwkundig gebied, hebben wij ook eigen tegelzetters, stukadoors en loodgieters.

Onderhoud in beeld

Bewoner aan het woord

Bewoner aan het woord

"Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat. Het gehele traject is goed verlopen. Er is zoveel mogelijk gedaan om de overlast te beperken".